Hitta din virtuella chatt partner

Hjälp – FAQ

 

Vad är SMS Flirting?

Det är enkelt att använda SMS Flirting. Letar du efter en vän eller bara en virtuell chat-partner på nätet är denna SMS chat tjänsten för dig! Vi ger dig chansen att logga på och kommunicera på ett smidigt och lätt sätt med män och kvinnor via sms chatten.  Ett mycket simpelt och dessutom diskret sätt att dela fritidsintressen, fantasier, hobbys och dina drömmar med den som är rätt för dig. Ditt nummer kommer att alltid förbli anonymt när du brukar vår SMS-chat portal! Vi håller kontakten med Data Protection för att självklart ge anonymitet för dig som nyttjar chatt tjänst, med förbehåll för den svenska lagstiftningen. Bara skicka ett meddelnade, ta fram din bästa sida och hitta din smspartner här och nu! Hemsidan inte är ansvarig för den information som du anger på vår hemsida som tex din e-postadress eller andra personliga meddelanden. Hemsidans hemsida och tjänster ska inte användas för något olagligt ändamål. Allt innehåll på Hemsidan som vi har skälig misstanke att det handlar om olagliga ändamål, kommer att överlämnas till polisen. Vi har ett support lag som modererar vårt chat systemet, som visar dialoger och konversationer mellan användare. Informationen som du ger andra användare är utom vår kontroll och vi kan därför inte ta ansvar för ditt beteende, var noggrann med vilken information du delar med dig av till andra, speciellt personuppgifter och annan känslig information. Vi kan inte bekräfta trovärdighet av en medlems profil eller innehåll, vi tar inte heller ansvar för någon användares profil eller innehåll. Alla meddelanden som andra medlemmar skickar är utom vår kontroll; du godkänner att vi frånsäger oss allt ansvar från all kommunikation och innehåll som skickas till dig från andra användare, eller som andra användare skickar till dig. Detta är en SMS chatt tjänst som kostar 20 kr per mottagna SMS meddelande tills du skickar STOPP till 72027. Du kommer endast motta ett fakturerat meddelande som svar för varje meddelande som du skickar, maximalt fyra meddelanden kan mottas per minut. Detta är en variabel prenumerationstjänst.  Denna tjänst är bara för personer som är över 18 år. Sex chatt är inte tillåtet. Har du frågor om vår tjänst kan du kontakta oss gratis på kundnummer: +46850522225 eller på vår mail: support@sms-dejta.com. Vänligen se på integritetspolicy och generella villkor för mer information. Tjänsten är levererad av Dream Media 4U LTD


Hur mycket kostar det att använda SMS Flirting?

Via SMS Flirting kan du lätt hitta den person du söker efter, välj bara kön, område och åldersgrupp, så känn dig fri att bläddra bland profiler tills du hittar den du tycker är mest spännande . SMS Flirting är en dejtning sida där användarna kan umgås och chatta med varandra. Det är inte tillåtet att använda grovt eller sexuellt språk i samtalet med din chatt partner. De som inte följer denna regel kommer att bli blockerade och deras profiler raderade. SMS Flirting är ingen vuxen sida, utan en social dejtning sida.  Det är gratis att skicka ett meddelande via vår hemsidas bifogade formulär . Genom att svara på våra meddelanden accepterar du våra regler och allmänna avtal och du bekräftar att du har läst igenom och du har förstått användningen av SMS Flirting . Meddelandet sänds via NTH och kostnaden går till att täcka kostnaderna för användning av detta system och det kostar 20 kronor per meddelande du skickar och det är inga prenumerationsavgifter . Systemmeddelande och speciella meddelanden debiteras 1 kr per meddelande.  


Är ditt nummer anonymt?

Diskretion är viktigt för varje användare och när du använder vår SMS chatt portal är ditt nummer anonymt.  


Hur du använder vår hemsidas bifogade formulär?

Det är gratis att skicka ett meddelande via vår hemsidas bifogade formulär . Skriv bara in ditt meddelande till den chatt partner som du vill kontakta, ditt namn och telefonnummer . Kom ihåg att det inte är tillåtet att använda andra människors mobilnummer . För att förhindra missbruk, kommer din IP -adress registreras . Om du har frågor kan du självklart skicka ett e-post meddelande till support@sms-dejta.com eller ring vårt support nummer +46850522225 och vårt supportteam kommer att hjälpa dig så fort som möjligt .  


Vem kan jag prata med?

Du kan chatta med vem du vill . När du söker efter profiler, kan du välja mellan kön, region och åldersgrupp . Kom ihåg att börja varje meddelande med kodordet chat. Den profil som du kommunicerar med kan föra dialoger med flera identiteter . Dessa kännetecknas inte på något speciellt sätt . Detta innebär att en dialogpartner kan vara en person som är i vårt system med en annan identitet, utan att det är synligt för dig . Vi har ett support lag som modererar vårt chat systemet, som visar dialoger och konversationer mellan användare. Informationen som du ger andra användare är utom vår kontroll och vi kan därför inte ta ansvar för ditt beteende, var noggrann med vilken information du delar med dig av till andra, speciellt personuppgifter och annan känslig information.Vi kan inte bekräfta trovärdighet av en medlems profil eller innehåll, vi tar inte heller ansvar för någon användares profil eller innehåll. Alla meddelanden som andra medlemmar skickar är utom vår kontroll; du godkänner att vi frånsäger oss allt ansvar från all kommunikation och innehåll som skickas till dig från andra användare, eller som andra användare skickar till dig.  


Hur avslutarjag samtalet eller byter partner?

För att avsluta eller ändra chatt partner kan du enkelt skicka kodordet  FLIRT STOP till 72027 . Du kan också skicka ett e-post meddelande till vår support, support@sms-dejta.com, eller ringa support nummer +46850522225 och säga att du inte vill använda våra tjänster mer